Občina Cankova Občina Cankova

Informacije javnega značaja

Kontakt

Občina Cankova
Cankova 25
9261 Cankova

T: 02/540-93-70 – tajništvo
T: 02/540-93-77 – župan
F: 02/540-93-78

E: tajnistvo@obcina-cankova.si
I: www.cankova.si


Občina Cankova - Facebook

 

Delovni čas Občinske uprave

Ponedeljek:   od 7. do 15. ure
Torek: od 7. do 15. ure
Sreda: od 7. do 17. ure
Četrtek: od 7. do 15. ure
Petek:

od 7. do 13. ure

 

Uradne ure Občinske uprave

Ponedeljek:   od 7. do 15. ure
Torek: od 7. do 15. ure
Sreda: od 7. do 17. ure
Četrtek: od 7. do 15. ure
Petek:

od 7. do 13. ure

 
 Malica:          od 10. do 10.30 ure

 

 

 

25 April 2017 Arhiv

Zahvala ob uspešni organizaciji 6. Hišnega sejma na Cankovi

V dolžno odgovornost si štejem, da se po končanem 6. Hišnem sejmu iskreno zahvalim za odlično organizacijo uspešne izvedbe na prizorišču podjetja NIROS kovinarstvo s.p. Cankova 53. V dnevih od petka 21. aprila do nedelje 23. aprila je sejem in Občino Cankovo obiskalo okoli 7.000 gostov pomurskih občin; širše Slovenije, beležimo izredno zanimanje državljanov sosednje Avstrije. Za našo občino je sejem dogodek leta, kar me župana navdaja z veliko odgovornostjo in hvaležnostjo. Največji Hvala velja direktorju in lastniku NIROS kovinarstvo s.p., gospodu Janezu Tišlerju, ki je idejni oče sejma, ki se zaveda, da se v življenju podjetja zmaguje z najboljšo organizacijo, sodelovanjem in iskanjem vseh poti za uresničitev najvišjih ciljev.

Hvala Janez, da sem župan smel potrditi absolutno podporo sejmu, ki je zapisal Občino Cankova na zemljevid, ne samo Pomurske regije; zapljusnil je na široko območje avstrijske Štajerske; Hvala, da sem smel župan v soboto ob obisku Njegove ekscelence veleposlanika Republike Indije v Republiki Sloveniji Sarvajit Chakravarti visokemu gostu predstaviti utrip sejma; Hvala družinama Kerec -Tišler za Vašo izredno prijazno gostoljubje. Hvala vsem zaposlenim podjetja NIROS kovinarstvo s.p., ki ste ena velika družina delovnih odgovornih sodelavcev, ki z najboljšimi izdelki in storitvami zmagujete na zahtevnih konkurenčnih trgih. To vaše veliko srce pripadnosti podjetju ste potrdili v pripravi in organizaciji sejma. Hvala vsem podjetnikom in firmam, ki ste na sejmu predstavili svoje produkte in izdelke; hvaležni in ponosni smo, da vas je sodelovalo več kot 70 razstavljavcev in da ste postavili na ogled in možnost za sklepanje poslovnih stikov s široko paleto ponudbe.

Župan sem v nedeljo popoldan obiskal in se pogovarjal z vsemi podjetniki, srečen in hvaležen, ko so mi podjetniki in predstavniki firm potrdili, da so bili deležni izjemnega zanimanja za poslovne stike in si pridobili stranke za sklepanje pogodb. Priznam tega sem izredno vesel, ker se zavedam, da je učinkovitost sejma v predstavitvi podjetnikov optimalna takrat, ko se pridobi poslovni interes novih strank, kupcev in partnerjev. Hvala, da ste mi potrdili, da se boste naslednje leto ponovno odzvali in udeležili sejma. Hvala vsem podjetnikom, obrtnikom, pridelovalcem in predelovalcem kmetijskih pridelkov, ki ste z odličnimi gostinskimi ponudbami sodelovali na ulici obrti in kulinarike. Hvala Območni obrtno-podjetniški zbornici in Pomurski gospodarski zbornici za podporo pripravi izvedbe sejma; hvala vsem sponzorjem. Hvala medijem, ki ste najširši javnosti predstavili odlično izvedbo sejma na Cankovi, ki potrjuje, da v konkurenčnem gospodarskem okolju ne zmagujejo veliki mastodoni; ampak podjetniki, ki se znajo povezovati in organizirano nastopajo na domačem in tujem trgu.

Občina Cankova bo v naslednjih letih odgovorno in v največji možnosti podpirala Hišni sejem, kajti zavedamo se, da vsak uspešen dogodek ima dolgoročne pozitivne učinke na razvoj podjetništva, obrti in turizma. Od Vlade Republike Slovenije in ministrstev pa bomo zahtevali, da s pozitivno zakonodajo, stabilnim finančnim in pravnim okoljem vzpostavi optimalne pogoje za razvoj podjetništva in obrti. Vsi odgovorni moramo iskati priložnosti za nova delovna mesta za naše ljudi. Gospod Janez Tišler in podjetje NIROS kovinarstvo s.p. so v zadnjih letih z rastjo podjetja, delom in odlično kvalitetno ponudbo izdelkov in storitev in z organizacijo že 6. Hišnega sejma odličen primer razvoja zmagovite zgodbe.

Prepričan sem, da bo direktor NIROS kovinarstvo s.p. Janez Tišler potrdil, ko sva si v nedeljo zvečer podarila roke in  pogledala v oči; Hvala Janez in hvala vsem, ki ste kakorkoli pomagali, sodelovali in obiskali prizorišče sejma in Občino Cankova.. Kljub temu, da sva bila malce utrujena sva bila srečna in ponosna za uspešno organizacijo in izvedbo sejma; HVALA vsem in Na snidenje in Srečno naslednje leto 2018 na 7. Hišnem sejmu NIROS kovinarstvo na Cankovi.

Župan Občine Cankova
Drago Vogrinčič

Koledar dogodkov

Februar 2024
P T S Č P S N
« Jan   Mar »
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

Zemljevid

Občina Cankova v Sloveniji

Krajevni urad Cankova

Krajevni urad Cankova
je odprt ob torkih in četrtkih.

Uradne ure so od 8.00 do 12.00 in
od 13.00 do 15.00.

 

Podrobne informacije

dobite na tel. št. (02) 513 12 74,

ali na Upravni enoti Murska Sobota

tel. št. (02) 513 11 11,

ali na Občini Cankova,

tel. št. (02) 540-93-70.


Preberi več